Kryesore

Çmimi i karburanteve, taksat zënë pjesën më të madhe në atë që paguajmë

Mbi çmimin e karburantit, për të cilin shqiptarët paguajnë më shtrenjtë se në vende të tjera, barra fiskale luan një rol shumë të rëndësishëm. Aktualisht janë rreth 8 taksa dhe tarifa vendore, të përfshira në çmimin e një litri naftë, duke nisur nga akciza prej 37 lekësh, taksa e qarkullimisht …

Read More »

“Gjobë kush fut politikanë në lokal”, Shoqata e Biznesit-Ramës: Boll më!

Shoqata e biznesit të vogël dhe mesëm në Shqipëri ka reaguar në lidhje me deklaratat e kryeministrit Rama i cili tha se pronarët e lokaleve nuk duhet t’u hapin dyert politikanëve që zhvillojnë takime elektorale kundër të gjitha rregullave anti-COVID, pasi ata janë që do e vuajnë dënimin të parët. …

Read More »